Uutisia


Koejäsenhaku käynnissä!
» Lue lisää...

Lehdistötiedote: FSNKK liiketoiminnan kehittämisen puolesta
» Lue lisää...

Laskutustiedot
» Lue lisää...

Tule mukaan JC-toimintaan!

Lehdistötiedote: FSNKK liiketoiminnan kehittämisen puolesta
07.02.17

 

Forssa 7.2.2017

Forssan Seudun Nuorkauppakamari liiketoiminnan kehittämisen puolesta

Forssan Seudun Nuorkauppakamari järjestää yhteistyössä Forssan Yrittäjien kanssa ensimmäisen BusinessKlubinsa 15.2.2017 aiheenaan Myynti. Forssan Seudun Nuorkauppakamari haluaa omalta osaltaan kehittää ja jakaa seudullista osaamista liiketoiminnan kehittämisen suhteen. BusinessKlubeja tullaan järjestämään tänä vuonna kaiken kaikkiaan kymmenen. Ensimmäisen Klubin tarkoituksena on antaa vinkkejä ja työkaluja myynnin parissa työskenteleville sekä siitä kiinnostuneille tahoille. Aiheesta tarjotaan kolme erilaista näkökulmaa: tilaisuuden isännän Nethit Oy:n myyntijohtajan Jani Lehtimäen puheenvuoro, VV-Auto Group Oy:n kouluttajan Satu Långin näkemykset sekä Forssan Huoltopalvelu Oy:n toimitusjohtajan Timo Kallion tarina. Tilaisuus on kaikille vapaa.

Myyntityö on digitalisaation myötä yksi nopeasti muuttuva liiketoiminnan osa-alue, joten sen kehityksessä ja työkaluissa kannattaa pysyä ajan tasalla. Kun myyntityölle luodaan vahva perusta, myös eri kanavien ja työkalujen käyttöosaaminen laajenee ja helpottuu. BusinessKlubi tarjoaa parhaat vinkit ja neuvot myyntityöhön liittyen sekä haastaa myyntityön nykyiset ja tulevat ammattilaiset rikkomaan rajoja ja luomaan uutta.

Forssan Seudun Nuorkauppakamari on nuorten aikuisten kehittymis- ja kouluttautumisjärjestö, jonka avulla voi verkostoitua liike-elämän toimijoiden kanssa. Aktiivisesti Forssan seutukunnalla toimiva järjestö on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttautumisesta kiinnostuneille ihmisille. Nuorkauppakamarit Suomessa ja kansainvälisesti luovat hyvät mahdollisuudet oman kontaktiverkoston luomiselle.

Paikka: Nethit Oy, Hämeentie 14, Forssa Aika: 15.2.2017 klo. 18:00

Lisa?tietoja: Forssan Seudun Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Irina Kujanpa?a?, p. 040 706 2224Yhteistyössä