Uutisia


Koejäsenhaku käynnissä!
» Lue lisää...

Äänestä Forssan seudun positiivisinta 2018!
» Lue lisää...

Hallitus 2018 valittu
» Lue lisää...

Lehdistötiedote: FSNKK liiketoiminnan kehittämisen puolesta
» Lue lisää...

Laskutustiedot
» Lue lisää...

Hallitus 2017 aloittaa
» Lue lisää...

Uskalla menestyä - seminaari 8.2.2016
» Lue lisää...

Hallitus 2016 aloittaa
» Lue lisää...

Tule mukaan JC-toimintaan!

Hallitus 2018 valittu
09.11.17

Forssan Seudun Nuorkauppakamarille on valittu uusi hallitus vuodelle 2018. Hallituksen puheenjohtajana vuoden alussa aloittaa Jaakko Leskinen, joka on toiminut nuorkauppakamarissa vuodesta 2015 lähtien. Puheenjohtaja toimii yhdistyksen virallisena edustajana ja johtaa toimintaa. Hallituksessa ovat mukana varapuheenjohtaja Sanna Järvi, projektit ja hallituksen sihteeri Mira Heikkilä, kansainvälisyysasiat Jouni Karjala, viestintä Antti Kinnunen, rahastonhoitaja Sari Ylisirniö ja koulutusvastaava Jukka Ylinen. Lisäksi kuluvan vuoden puheenjohtaja Irina Kujanpää tukee hallituksen toimintaa ja on myös valittu A-alueen koulutuspäälliköksi. Hallituksen toimintakausi on yksi vuosi ja valittu voi hoitaa samaa virkaa kerran.

Ensi vuonna Forssan Seudun Nuorkauppakamari viettää 50 v. juhlavuottaan ja juhlistaminen alkaa maaliskuussa, kun kamari järjestää koko A-alueen vuosikokouksen Eerikkilässä. Tavoitteita tulevalle vuodelle ovat vahva seudullinen toiminta, innostavat business-koulutukset, kumppanuudet ja strategian päivittäminen.

Nuorkauppakamari on aktiivinen nuorten yrittäjien, johtajien ja asiantuntijoiden kehittymis- ja johtajakoulutusjärjestö sekä kansainvälinen verkosto. Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttautumisesta kiinnostuneille ihmisille. Toiminnan tavoitteena on vauhdittaa jäsenten menestystä työelämässä ja saada aikaan kestäviä yhteiskunnallisia vaikutuksia.

 


Yhteistyössä