Forssan seudun vuoden positiivisin 2017!

Forssan seudun vuoden positiivisin julkistettiin perjantaina 4.8. Holjilla tuhatpäisen yleisön edessä. Tänä vuonna raati valitsi ehdokkaat, joista yleisö sai äänestää voittajan. Ääniä tuli yli 1300 kpl. Kiitos kaikille äänestäjille!

Yleisö äänesti tämän vuoden voittajaksi Sirpa Ryypön!

Sirpa on positiivinen energiapakkaus, joka tekee vilpitöntä työtä tuottaakseen iloa myös muille. Hän tekee aktiivisesti hyväntekeväisyyttä mm. vierailemalla terapia-alpakoiden kanssa kehitysvammaisten ja vanhusten palvelutaloissa. Hän saa hymyn kasvoille seurassaan oleville ja luo positiivista ilmapiiriä missä tahansa kulkeekin. Sirpa on palveluhenkinen ja pitkäjänteinen tekijä, joka ryhtyy sanoista tekoihin. Hän tekee kaiken mihin ryhtyy suurella sydänmellä. 

Onnea voittajalle! :)


Vuoden 2017 positiivisin Forssan seutulainen

Forssan Seudun Nuorkauppakamari etsii jo seitsemättä kertaa Forssan Seudun Vuoden Positiivisinta! Tavoitteena on löytää ja palkita henkilö, joka on omalla toiminnallaan ja omalla tavallaan vaikuttanut Forssan seutuun positiivisesti.

Tänä vuonna yleisö ratkaisee! Raati on kokoontunut ja valinnut ehdokkaat vuoden positiivisimmaksi Forssan seutulaiseksi. Ehdokkaat on julkistettu ja yleisö pääsi äänestämään suosikkiaan 14.6.-16.7.2017 Voittaja julkistetaan perjantaina 4.8.2017 Holjilla.

Ehdokkaat esiteltiin Heinämessujen ohjelmalavalla 1.7.2017 klo 13:30

 

Yhteistyössä

Positiivarit, Forssan Lehti, Holjat ja Terjen Kukkapuoti. 

Positiivarit Oy on valinnut Vuoden Positiivisimman Suomalaisen jo vuodesta 1993. Forssan Seudun Nuorkauppakamari toteuttaa Vuoden Positiivisimman valinnan paikallisesti alueellamme. Paikallisesti valittujen sekä Positiivareiden esittämän ehdokkaan joukosta valitaan Vuoden Positiivisin Suomalainen, joka julkaistaan Positiivisuusviikolla, viikolla 36.

http://www.positiivarit.fi/positiivisuusviikko

Projektipäällikkö: Mira Heikkilä  puh. 050 3695879 mira.k.heikkila@gmail.com


Aiemmin valituksi tulleet seudun positiivisimmat

Vuonna 2016 raati valitsi vuoden positiivisimmaksi henkilöksi Vesa Raatikaisen. Valinnassa korostuivat keskeisimpinä kriteereinä Vesan iloisuus, auttavaisuus, toimeen tarttuminen, pitkäjänteisyys ja elämäntavallinen esimerkillisyys. Hän on mukana myös monessa vapaaehtoistyössä ja tekee työtä positiivisella asenteellaan kaikessa mihin ryhtyy ja tilanteessa kuin tilanteessa. Hän on aidosti hyväntyylinen, positiivinen ja avulias. 

Vuonna 2015 positiivisimmaksi henkilöksi Forssan seudulla valitiinn Pauliina Jolanki. - Tuli se niin hienona ja suurena yllätyksenä, että tippa nousi linssiin, kun sain tiedon valinnasta, seudun positiivisin kiittelee.

Vuonna 2014 positiivisimmaksi henkilöksi Forssan seudulla valittiin Susanna Drockila. Valinnan parinkymmenen ehdotetun henkilön joukosta ratkaisi Drockilan hyväksi“kokonaisvaltaisesti vaikuttava persoona”. Valinnassa korostettiin  Drockilan aktiivista osallistumista seutukunnan elämään. Hänen koettiin olevan henkilö, josta pystyy heti kertomaan monia seikkoja valinnan tueksi. Susanna on tullut monelle tutuksi Forssan lehden kolumnistina, sekä Vorssan kiälisistä uutisista Forssan teatterissa.

Vuonna 2013 Positiivisimmaksi henkilöksi Forssan seudulla valittiin Jere Marttila. Valinnan parinkymmenen ehdotetun henkilön joukosta ratkaisi Marttilan “kokonaisvaltaisesti positiivinen persoona”.

Vuonna 2012 positiivisin henkilö oli Heikki Lähdekorpi.

Vuonna 2011 positiivisin henkilö oli Kirsi Hipp.