Forssan seudun vuoden positiivisin 2018!

Arvovaltainen raati on valinnut ehdokasnelikon vuoden 2018 äänestykseen yleisöehdotusten perusteella. Loistavat ehdokkaamme ovat Olli Salo, Natalia Maltizova, Mari Rauhaniemi ja Matias Pynnönen. 

ÄÄNESTÄ suosikkiasi
 täällä. Äänestys päättyy 29.7.2018. 

Näin raati perusteli valintojaan::
 

Olli Salo on tehnyt pyyteetöntä vapaaehtoistyötä mm. SPR:ssa ja partiossa vuosia. Hän on tuttu näky seudun tapahtumista, joissa hänet kohtaa aina käytännöntehtävissä, iloinen ilme kasvoillaan. 

Natalia Maltizova on seudullinen musiikkivaikuttaja. Hänen positiivinen ja kannustava otteensa näkyy kuorotoiminnassa, jossa hän nostaa niin nuoret kuin ikääntyneemmätkin laulajat tähdiksi. 

Mari Rauhaniemi on aurinkoinen yrittäjä ja Nuorisoseura Auran pitkän linjan vaikuttaja. Hän on yksi Hakkapeliitta-tapahtuman keskeisimmistä tekijöistä. 

Matias Pynnönen on positiivinen teatterin ja musiikin monitoimimies. Hän on monelle tuttu teatterilavalta kuin nuorisotyön parista. Hän tekee innokkaasti töitä seudun nuorten hyväksi monenlaisen vapaaehtoistyön keinoin. 


Raatiin kuuluvat tällä kertaa Jaakko Leskinen ( Forssan Seudun Nuorkauppakamari), Outi Lindqvist ( Forssan Lehti), Venla Uimonen ( NuVa), Esa Löytämäki ( Forssan seurakunta), Mari Noromies ( Holjat) ja Tiina Kemppainen ( Forssan kaupunki). 
 

 


Vuoden 2018 positiivisin Forssan seutulainen

Forssan Seudun Nuorkauppakamari etsii jo kahdeksatta kertaa Forssan Seudun Vuoden Positiivisinta! Tavoitteena on löytää ja palkita henkilö, joka on omalla toiminnallaan ja omalla tavallaan vaikuttanut Forssan seutuun positiivisesti.

Tänä vuonna yleisö pääsee vaikuttamaan jo ehdokasasetteluun! Yleisö pääsee ehdottamaan ehdokkaita ehdokasnelikkoon. Raati valitsee nelikon yleisön ehdotusten pohjalta kesäkuun alussa, joista yleisö äänestää voittajan. Forssan seudun positiivin julkistetaan 4.8 Holjilla. 

Yhteistyössä

Positiivarit, Forssan Lehti, Holjat ja Forssan kaupunki. 

Positiivarit Oy on valinnut Vuoden Positiivisimman Suomalaisen jo vuodesta 1993. Forssan Seudun Nuorkauppakamari toteuttaa Vuoden Positiivisimman valinnan paikallisesti alueellamme. Paikallisesti valittujen sekä Positiivareiden esittämän ehdokkaan joukosta valitaan Vuoden Positiivisin Suomalainen, joka julkaistaan Positiivisuusviikolla, viikolla 36.

http://www.positiivarit.fi/positiivisuusviikko

Projektipäällikkö: Lotta Saarenmaa  puh. 040 706 4206 lotta.saarenmaa@hotmail.com 


Aiemmin valituksi tulleet seudun positiivisimmat

Vuonna 2017 vuoden positiivisin valittiin ensimmäistä kertaa yleisöäänestyksellä. Raati valitsi ehdokkaat ja yleisö pääsi äänestämään voittajasuosikkiaan kesän ajan. Voittajaksi äänestetiin Sirpa Ryyppö. 

Vuonna 2016 raati valitsi vuoden positiivisimmaksi henkilöksi Vesa Raatikaisen. Valinnassa korostuivat keskeisimpinä kriteereinä Vesan iloisuus, auttavaisuus, toimeen tarttuminen, pitkäjänteisyys ja elämäntavallinen esimerkillisyys. Hän on mukana myös monessa vapaaehtoistyössä ja tekee työtä positiivisella asenteellaan kaikessa mihin ryhtyy ja tilanteessa kuin tilanteessa. Hän on aidosti hyväntyylinen, positiivinen ja avulias. 

Vuonna 2015 positiivisimmaksi henkilöksi Forssan seudulla valitiinn Pauliina Jolanki. - Tuli se niin hienona ja suurena yllätyksenä, että tippa nousi linssiin, kun sain tiedon valinnasta, seudun positiivisin kiittelee.

Vuonna 2014 positiivisimmaksi henkilöksi Forssan seudulla valittiin Susanna Drockila. Valinnan parinkymmenen ehdotetun henkilön joukosta ratkaisi Drockilan hyväksi“kokonaisvaltaisesti vaikuttava persoona”. Valinnassa korostettiin  Drockilan aktiivista osallistumista seutukunnan elämään. Hänen koettiin olevan henkilö, josta pystyy heti kertomaan monia seikkoja valinnan tueksi. Susanna on tullut monelle tutuksi Forssan lehden kolumnistina, sekä Vorssan kiälisistä uutisista Forssan teatterissa.

Vuonna 2013 Positiivisimmaksi henkilöksi Forssan seudulla valittiin Jere Marttila. Valinnan parinkymmenen ehdotetun henkilön joukosta ratkaisi Marttilan “kokonaisvaltaisesti positiivinen persoona”.

Vuonna 2012 positiivisin henkilö oli Heikki Lähdekorpi.

Vuonna 2011 positiivisin henkilö oli Kirsi Hipp.