Uskalla menestyä on maksuton seminaari 15-20 - vuotiaille nuorille. Seminaari järjestetään 8.2.2016 urheilutalo Feeniksissä. Forssan lyseon, FAI:n ja FAKTIA:n opiskelijoiden lisäksi, tilaisuuteen on vapaa pääsy kaikilla ikäryhmän nuorilla.

Seminaarin pääpuhuja on Apulanta yhtyeestä tuttu Tuukka Temonen, joka on bändistä jättäydyttyään tehnyt merkittävän uran kansainvälisesti menestyvien yhtyeiden musiikkivideoiden ja elokuvien tuottamisen parissa. Lisäksi seminaarissa kuullaan paikallisesti menestyneen yrityksen Nethitin perustajan, omistajan ja toimitusjohtajan Jari Anufrijeffin kertomus omasta elämästä ja siitä miten kuka tahansa voi menestyä jos tahtoo. Nuorille puhutaan myös oman talouden hoidosta, sekä nuorten omista työllistymispalveluista.  

 

TUUKKA TEMONEN

Tuukka suhtautuu intohimoisesti filmaamiseen, lahjakkuuteen ja ennenkaikkea vaikuttamiseen. Hänen mielestään jokainen tarvitsee oman äänen, jonka avulla ihminen voi loistaa. Jokainen meistä osaa jotain. 

 

 

 

JARI ANUFRIJEFF

Jari on vuonna 2002 perustetun Nethit Oy:n perustaja ja 21 henkeä työllistävän kasvavan teknologiayrityksen toimitusjohtaja. Nethit valmistaa monikanavaisia kaupanjärjestelmiä ja se on palkittu mm. maakunnallisella InnoSuomi palkinnolla 2011 innottiivisesta tuotteistaan sekä listattu Deloitten Fast50-teknologiayritysten listalle sijalle 8. vuonna 2012 kasvutahtinsa ansiosta. Jari on palkittu Kanta-Hämeen Nuorena Yrittäjänä 2013 ja hän johtaa edelleen yritystä edelleen samalla tunteenpalolla, joka on ajanut häntä eteenpäin kaikki nämä vuodet. Nethin lisäksi Jari on ja on ollut perustamassa tai osakkaana useassa muussa yrityksessä. 

 

IRINA KUJANPÄÄ 

Irina toimii palvelukehittäjänä Forssan Ohjaamossa. Ohjaamo on yksi yli 30:stä paikallisesta Ohjaamosta, joita on avattu viime vuodesta lähtien. Ohjaamot ovat uusi tapa toimia ja yhdestää saman katon alle eri alojen ammattilaisia, jotka tukevat ja ohjaavat alle 30-vuotiaita elämässä eteenpäin kohti työllisyyttä. 

 

LIISA LEMPINEN 

Liisa Lempinen on pitkän linja pankkilainen. Säästöpankin palveluksessa hän on viihtynyt yli 30 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta esimiestehtävissä. Tällä hetkellä hän toimii Someron Säästöpankin Forssan ja Urjalan konttoreiden pankinjohtajana. Hän uskoo elinikäiseen oppimiseen sekä jatkuvaan kehittymiseen ja itsensä kehittämiseen. Liisan mottona on: "Ei sillä ole väliä, vaikka kaadut. Sillä on väliä, että nouset ylös".

Someron Säästöpankki on moderni, 135-vuotias paikallispankki, jonka perustehtävänä on säästäväisyyden edistäminen ja asiakkaidensa taloudellisen hyvinvoinnin turvaaminen. Nämä asiat ovat ajankohtaisia aina, sillä talouden hallinta on osa elemänhallintaa. 

 

AIKATAULU 

9:00 Seminaarin avaus ja tervetulotoivotus Forssan Kaupunki Kaisa Lepola

9:10 - 9:40 Jari Anufrijeff

9:40 - 10:00 Someron säästöpankki - oman talouden hoito

10:00 - 10: 10 Irina Kujanpää - Ohjaamo Forssa, nuorten työllistämispalvelut

10:10 - 10:20 tauko

10:20 - 11:20 Tuukka Temonen

 

SPONSORI

Lähde tukemaan ja kannustamaan nuoria ottamaan oman elämänsä ohjat ja uskaltamaan menestyä. Tule yhteistyökumppaniksi Uskalla Menestyä –seminaariin. 

Seminaarin tukijana voi olla kahdella tasolla:

1.       Perustukija: saat logonne tapahtuman www-sivulle

Hinta 100 euroa

2.       Supertukija: saat logonne tapahtuman www-sivulle sekä tilaisuuden aikana esitettäviin materiaaleihin. Voit tuoda tapahtumaan roll-upin, tai muun mainoksen, joka on häiriöttä kiinnitettävissä tilaan.

Hinta 300 euroa

 

Ota yhteyttä:            projektipäällikkö Sanna Heino

p. 050 372 1869

sanna.heino(a)hippos.fi

 

 

 

 

NUORIA MUKANA ROHKAISEMASSA: