Forssan Seudun Nuorkauppakamari kiittää kaikkia vuoden 2017 BusinessTreffeille osallistuneita! ilta oli mahtava.

Nähdään taas BusinessTreffien merkeissä 2.11.2018!

 

 

Tervetuloa vuoden 2017 BusinessTreffeille!

 

BusinessTreffeillä pääset verkostoitumaan yrittäjien, businessvaikuttajien ja muiden bisneshenkisten ihmisten kanssa. Luo uusia yhteyksiä ja hyödynnä tilaisuudessa luomiasi kontakteja työssäsi!

BusinessTreffien konseptia uudistettiin toissa vuonna ja uudistus on saanut paljon kiitosta erityisesti siitä, kuinka helposti uusia verkostoja pääsi luomaan. Tänä vuonna jatkamme hyväksi osoittautuneella mallilla ja pyrimme tuottamaan vielä enemmän uusia verkostoja. Viime vuonna BusinessDinner oli loppuunmyyty. Ilmoittautu pian ja tule mukaan luomaan uusia kontakteja!

 

 

BusinessTreffien ohjelma

 

BusinessDinner-verkostoitumistapahtuma
18:00 Scandic Forssa

Yritysten johto- ja myyntihenkilöille, sekä muille businessvaikuttajille tarkoitetun illallisen aikana paitsi syöt hyvin ja viihdyt, tulet myös yllättymään, kuinka moneen uuteen liiketuttavuuteen ehdit parin tunnin aikana tutustua! Jos kerrot etukäteen, millaisia yhteistyökuvioita tai uusia kumppaneita olet etsimässä, pyrimme toteuttamaan toiveesi. 

Hinta 90€/hlö + alv 24%

Vain ennakkoon ilmauttautuneille.

 

BusinessTreffien iltatilaisuus
21:00 Scandic Forssa

Scandic muuntuu illan myötä paikaksi, jossa pääset rentoon businesstunnelmaan. Etsi uusia yhteistyökumppaneita, syvennä suhteita aiempien tuttavuuksiesi kanssa ja kuule uusimmat businessuutiset. Tämä on se päivä vuodesta, kun verkostoitumiselle on kerrankin aikaa! 

Vapaa sisäänpääsy. 

 

Ilmoittautuminen BusinessDinnerille

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT! Forssan Seudun Nuorkauppakamari kiittää kaikkia BusinessTreffeille osallistuneita. Ilta oli mahtava! Nähdään taas ensi vuonna :) 

 

 

Kuvia ja tunnelmaa vuoden 2016 BusinessTreffien iltatilaisuudesta  
Businesstreffit Facebookissa www.facebook.com/ForssanBusinessTreffit/ 

Yhteistyössä